Centre Artesanal de Menorca

Artesà/Empresa: Centre Artesanal de Menorca
Adreça: C/ Metge Camps, s/n -Recinte Firal- (mapa)
Població: Es Mercadal
Telèfon: 971154436
Pàgina web/e-mail: www.artesaniademenorca.com
Horaris/temporada: ACTUALMENT TANCAT PER REFORMES
Descripció: El Centre Artesanal de Menorca és un espai de trobada entre el món de l’artesania i la societat, inaugurat el 21 de desembre de 2005 i ubicat a les antigues casernes militars des Mercadal, al bell mig de l’Illa. L’edifici, amb més de 100 anys d’antiguitat, està catalogat com a valor patrimonial.

De forma permanent, s’hi pot visitar l’exposició d’Oficis Artesans de Menorca, el jardí – mostra d’artesania popular, la biblioteca especialitzada i la botiga amb els productes de la marca de garantia Artesania de Menorca.

De totes maneres, rere una vocació dinamitzadora i amb voluntat de professionalitzar el sector, el Centre és l’ens encarregat d’executar les accions impulsades des del departament d’Economia i Medi Ambient del Consell Insular tals com fires, premis, exposicions temporals, jornades i cursos, que omplen l’agenda anual.

Cal afegir que el Centre Artesanal de Menorca és el dipositari de les obres guanyadores dels premis que es convoquen anualment, les quals són propietat del Consell Insular de Menorca.